groepsuitjes specialist van Gelderland

Reviews

groepsuitjes specialist van Gelderland

3 januari 2021 – Mevr. Le Febre

Wij vonden de tocht goed in elkaar gezet, qua navigatie gingen we soms de mist in maar dat lag dan meer aan mij! De kinderen vonden het erg leuk om de vragen via de telefoon te doen. Als het een zonnige dag is en je combineert het met bijv. een picknick dan heb je echt een top uitje. Ook de plekken van de pitstops waren mooi. Voor mensen die hier op vakantie zijn is dit echt een top uitje, je ziet alle mooie plekjes. Heel erg bedankt en hopelijk genieten er nog veel mensen van deze leuke tocht!

9

2 januari 2021 – Mevr. Teunissen

Afgelopen woensdag in de kerstvakantie hebben we de autotour gedaan. Het was erg leuk! Helaas hebben we hem niet helemaal af kunnen maken, maar wat we hebben gedaan was erg leuk.

8

29 december 2020 – Mevr. S. Groot

Even een dik compliment want de tour was onwijs leuk! We hebben hem met 4 kleine kinderen niet afgemaakt! De vermoeidheid sloeg toe….maar wat was het leuk zeg!

9

27 december 2020 – Mevr. Scherpenkate

Wat een ontzettend leuke puzzeltocht, we werden steeds fanatieker! We hebben dit met ons gezin gedaan, kinderen zijn 10, 9 en 7 jaar. Wij hebben de leeftijden 48 en 42. Dank voor de leuke middag.

9

22 december 2020 – Fam. Hendriksen

Afgelopen zondag hebben wij de Auto Tour door Montferland gedaan, wat een leuk coronaproof uitje!

8

22 december 2020 – Fam. Sinderdinck

We hebben de Auto Tour met onze jongens van 6 en 9 jaar gedaan. We hebben een gezellige middag gehad en leuke plekken ontdekt. Bedankt, we hopen dat jullie in de toekomst nog meer leuke spellen gaan maken. Muntenjacht hebben we in corona tijd ook al eens gespeeld.

9

22 december 2020 – Mevr. A. Jansen

We hebben het erg leuk gehad met de Auto Tour. Op het laatst het een en ander overgeslagen, hij was lang genoeg. Even puzzelen hoe de route te volgen is maar helemaal top. Leuke vragen/opdrachten en leuke route om te rijden. Echt goed in elkaar gezet.

8

29 november 2020 – Mevr. K. Wijgerse

Net de gewonnen Auto Tour Montferland gereden. Een mooie en leuke route waar de kinderen veel plezier hebben beleefd. Veel gelopen, ondernomen en gespeeld. In het begin even goed kijken hoe het werkt maar het gaat best makkelijk. Dank jullie wel voor deze ervaring!

9

15 november 2020 – Dhr. R. Jansen

Er zitten leuke pitstops bij, ook leuk voor de kinderen. Leuke vragen en opdrachten. Rondje kasteel is leuk en ook de vragen zijn afwisselend voor ouderen en kinderen. Bij de molen ook een leuk rondje gemaakt met leuke vragen daar. We hebben een leuke middag gehad, ook de kinderen vonden het erg leuk!

9

15 november 2020 – Mevr. Egging

Tijdens het testen van de Auto Tour zagen wij verrassende plekjes/beelden en monumenten die we zelf nog nooit gezien of bekeken hadden. Je kunt er als horeca open is een hele dag uit van maken. Erg leuk uitje. Afwisselend qua vragen; foto/film en meerkeuze en open vragen. Bedankt en tot een volgende keer!

8

10 oktober 2020 – Mevr. Oprins

Wij hebben met een groep meiden voor vriendinnenweekend genoten van de activiteit Perslucht Schieten. Leuke begeleiding en erg gezellig als uitje.

8

4 okt 2020 – Dhr. Filippi

Het verjaardagsfeest van onze dochter in de tipi tent was super ,nogmaals erg bedankt voor alle gedane moeite om er een super feest van te maken.

 

9