groepsuitjes specialist van Gelderland

Reviews

groepsuitjes specialist van Gelderland

15 juni 2019 – Mevr. Tekol – Monier BV

Leuke locatie. Al onze medewerkers hebben het heel erg naar hun zin gehad. En het buffet was prima!! Al met al een zeer geslaagd personeelsuitje!

8

10 juni 2019 – Mevr. Minnema

Wat geweldig goed geregeld! Wij, een vriendengroep met kids, hebben genoten. Perfecte service, leuke activiteiten, heerlijk eten. Wij komen terug!

3

9 juni 2019 – Mevr. Helder

Geweldige dag gehad goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug.

10

8 juni 2019 – Mevr. Weenk

Zeer geslaag voor jong en oud. Wij waren met een gezelschap in de leeftijd van 8 tot 79 jaar en iedereen heeft zich prima vermaakt!

8

1 juni 2019 – Mevr. Knuiman

Familiedag in eigen jail-house met groot terras. Een TOP-dag gehad met niks dan lof voor locatie, activiteitenaanbod en verzorging. Super, de flexibiliteit van de organisatie. Alles is mogelijk en zelfs op de dag zelf kan er zonder problemen nog wat geschoven worden. Meteen ingespeeld. Niet te moeilijk doen. Daar houden wij van… Wij komen zeker terug.

10

28 mei 2019 – Dhr. Beunk – Het Rhedens

Wij hebben een zeer geslaagd personeelsuitje gehad. Alles was perfect geregeld. Leuke spellen met goede begeleiding, bedankt Roy! Eten en drinken was prima in orde. Gastvrijheid was top.

10

26 mei 2019 – Mevr. Dijkman – Echte bakker

Leuke ervaring, vrolijk personeel!

8

18 mei 2019 – Dhr. Bosch

We hebben een ontzettend leuke dag gehad met het quad arrangement. De aangeboden spellen waren erg leuk en gevarieerd. Achteraf gezien zelfs iets te kort. Aansluitend mochten we lekker racen op de quads met als afsluiting een heerlijke goed verzorgde bbc. Al met al een gezellig en geslaagd vrijgezellenfeest gehad.

10

19 mei 2019 – Mevr. Wit

Zeer goed geregeld allemaal. Vanaf het moment van informatie aanvragen tot de dag zelf. Alles was mogelijk en bespreekbaar en liep op rolletjes. En wat jullie beloven op de site en via de mail komen jullie na. Er wordt meegedacht en zeer vriendelijk personeel. Voor ieder wat wils van jong tot oud. Het weer was goed maar zelfs zonder is het binnen goed vertoeven. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

8

18 mei 2019 – Dhr. Mulder – Koopmans Bouw b.v.

Erg leuk en goed georganiseerd personeelsfeest bij de Westernboerderij beleefd. Gastvrije ontvangst en uitstekende verzorging. Er werd ook prima geacteerd op een vergeten door te geven glutenvrij dieet. Zeer de moeite waard om nog een keer terug te komen!

9

11 mei 2019 – Dhr. Ten Kate

We hebben hier het vrijgezellenfeest van onze maat georganiseerd. Het was geweldig! We hadden onze eigen tap en mochten zelf alles doen. Erg leuk! De westernboerderij is 100% zeker een aanrader!

9

11 mei 2019 – Mevr. Galjaard

Wij hebben een vrijgezellenfeest gevierd en dat was echt super. We zijn met het quad rijden geholpen door o.a. Collin. Twee jongens met veel passie voor dit vak, twee dikke duimen omhoog voor hen. Wij hebben een onwijs leuke dag gehad. De eigenaar heeft een onwijs lekker assortiment gegeven voor het eten, nogmaals dank voor deze super leuke dag!

10