groepsuitjes specialist van Gelderland

Reviews

groepsuitjes specialist van Gelderland

12 september 2019 – Mevr. Heijmanns – St. Archipel

Voor herhaling vatbaar! Erg leuk dat je als groep een eigen ‘saloon’ hebt waar je gezellig kunt borrelen en eten. Vriendelijk personeel!

9

9 september 2019 – Dhr. Wolffensperger

We hebben een geslaagde en zeer goed verzorgde teamdag gehad.

8

8 september 2019 – Mevr. Heijndermans

We hebben een fantastische middag gehad. Leuke spellen voor jong en oud. Begeleiding is erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten is erg lekker en meer dan genoeg. Echt een aanrader.

10

8 september 2019 – Dhr. Malmberg

Heel leuk en gastvrije ontvangst. De begeleiding was goed en het eten was goed te noemen. Het is een aanrader.

8

7 september 2019 – Familie van der Linden

Een gezellige plek voor ons familie-uitje ! We hebben genoten van het mooie weer, een leuke activiteit, lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader !

8

5 september 2019 – Mevr. Van der Linden

Een gezellige plek voor ons familie-uitje ! We hebben genoten van het mooie weer , een leuke activiteit , lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader !

8

1 september 2019 – Dhr. Bulsink

We vonden het super,zeker omdat we met 14 kinderen waren van heel klein tot bijna volwassen. En ze hebben zich allemaal geweldig vermaakt. Daarna het eten was ook super, we zullen het anderen zeker aanraden.

8

31 augustus 2019 – Mevr. Hovestadt

Wij kunnen op een geslaagde familiedag terugkijken jong en oud hebben het naar de zin gehad bedankt voor jullie gastvrijheid en inzet.

9

29 augustus 2019 – Mevr. Herfst – Katholieke Pabo Zwolle

Met ruim 90 collega’s hebben we ons een hele dag goed vermaakt. We werden vriendelijk ontvangen en hadden een heerlijke zelfgebakken muffin bij de koffie. Er werd ook goed rekening gehouden met dieetwensen. De uitleg van de activiteiten was duidelijk en werd met humor gebracht. Als organisator van het uitje heb ik ook kunnen genieten van de dag, want alles werd goed geregeld, uitgelegd en verliep volgens de planning.

9

25 augustus 2019 – Mevr. Ter Haar

Zeer tevreden over de ontvangst, uitleg en het eten. Een aanrader voor een middag uit met familie met kleine kinderen.

9

25 augustus 2019 – Mevr. Cancian

Wij hebben onze familiedag bij jullie mogen vieren, en het was top! Super goed en vriendelijk personeel! Heel de dag is super verlopen! Het eten was ook top! Complimenten aan het personeel dat het met ons heeft vol gehouden haha! Dankjewel namens familie Cancian!

10

24 augustus 2019 – Dhr. Geuns

Een zeer geschikte locatie om een prachtig weekend te beleven. De hele groep heeft genoten van dit weekend. Voor herhaling vatbaar. Patrick Geuns

9