groepsuitjes specialist van Gelderland

Reviews

groepsuitjes specialist van Gelderland

21 februari 2021 – Fam. Schuiling

Ook deze Mosterdtocht is weer erg leuk! Zit goed in elkaar, leuke vragen. Ook weer een leuke afwisseling van vragen en opdrachten en ook de verdubbeling van de punten waar erg leuk, dat maakt de kinderen extra fanatiek! Na 2,5 uur zijn we er mee gestopt. De powerbank hebben we meegenomen waardoor het met de telefoon goed ging. Zeker weer een aanrader en leuke wetenswaardigheden over Doesburg.

9

17 februari 2021 – Mevr. Besselink

We hebben het erg leuk gehad in het altijd leuke stadje Doesburg. Mijn nicht met haar dochters van 10 en 8 waren ook erg enthousiast. We zijn genoeg mosterdpotjes tegengekomen. Leuk dat er makkelijke en moeilijke vragen bij zaten. Voor elk wat wils. Je ziet leuke stukjes en ik heb ook nog wat bijgeleerd. De powerbank is zeker een aanrader, wij hadden hem niet bij ons. Een geslaagde wandeling!

8

14 februari 2021 – Dhr. Servaas

Afgelopen zondag de Auto Tour Montferland gedaan. Het was prachtig door de besneeuwde velden te rijden. Leuke opdrachten en mooie afwisselende route.

9

31 jan 2021 – Mevr. Reijmer

De Auto Tour was erg leuk! Niet alles gedaan, want het was op sommige plekken heel druk. Ik heb nog iemand die het wil doen, dus aankomend weekend gaan we weer. De kids hebben er nu al zin in.

8

3 januari 2021 – Mevr. Le Febre

Wij vonden de tocht goed in elkaar gezet, qua navigatie gingen we soms de mist in maar dat lag dan meer aan mij! De kinderen vonden het erg leuk om de vragen via de telefoon te doen. Als het een zonnige dag is en je combineert het met bijv. een picknick dan heb je echt een top uitje. Ook de plekken van de pitstops waren mooi. Voor mensen die hier op vakantie zijn is dit echt een top uitje, je ziet alle mooie plekjes. Heel erg bedankt en hopelijk genieten er nog veel mensen van deze leuke tocht!

9

2 januari 2021 – Mevr. Teunissen

Afgelopen woensdag in de kerstvakantie hebben we de autotour gedaan. Het was erg leuk! Helaas hebben we hem niet helemaal af kunnen maken, maar wat we hebben gedaan was erg leuk.

8

29 december 2020 – Mevr. S. Groot

Even een dik compliment want de tour was onwijs leuk! We hebben hem met 4 kleine kinderen niet afgemaakt! De vermoeidheid sloeg toe….maar wat was het leuk zeg!

9

27 december 2020 – Mevr. Scherpenkate

Wat een ontzettend leuke puzzeltocht, we werden steeds fanatieker! We hebben dit met ons gezin gedaan, kinderen zijn 10, 9 en 7 jaar. Wij hebben de leeftijden 48 en 42. Dank voor de leuke middag.

9

22 december 2020 – Fam. Hendriksen

Afgelopen zondag hebben wij de Auto Tour door Montferland gedaan, wat een leuk coronaproof uitje!

8

22 december 2020 – Fam. Sinderdinck

We hebben de Auto Tour met onze jongens van 6 en 9 jaar gedaan. We hebben een gezellige middag gehad en leuke plekken ontdekt. Bedankt, we hopen dat jullie in de toekomst nog meer leuke spellen gaan maken. Muntenjacht hebben we in corona tijd ook al eens gespeeld.

9

22 december 2020 – Mevr. A. Jansen

We hebben het erg leuk gehad met de Auto Tour. Op het laatst het een en ander overgeslagen, hij was lang genoeg. Even puzzelen hoe de route te volgen is maar helemaal top. Leuke vragen/opdrachten en leuke route om te rijden. Echt goed in elkaar gezet.

8

29 november 2020 – Mevr. K. Wijgerse

Net de gewonnen Auto Tour Montferland gereden. Een mooie en leuke route waar de kinderen veel plezier hebben beleefd. Veel gelopen, ondernomen en gespeeld. In het begin even goed kijken hoe het werkt maar het gaat best makkelijk. Dank jullie wel voor deze ervaring!

9