groepsuitjes specialist van Gelderland

Reviews

groepsuitjes specialist van Gelderland

20 september 2020 – Mevr. Prudon

Een fantastische ervaring en zeer vrolijk en betrokken personeel, ze zijn in voor een geintje en daarbij erg professioneel op een ontspannen wijze. Onze Vlaggendag was een grandioos succes ! Een geweldige dag gehad….dank!

9

20 sept 2020 – Mevr. Lydi Buitenhuis

Super locatie om een leuke middag of avond te hebben. Wij hadden een familiedag, leuk samen spelletjes doen in competitie verband, voor iedereen genoeg keus en hoeveelheid van eten en drinken! Een geweldig team die ons hielp en verzorgde! Wij komen zeker terug!!

9

19 sept 2020 – Pannenkoekboerderij Steenwijk

We hebben een geweldige middag gehad met ons personeel. De activiteiten waren goed te doen voor iedereen en de begeleiding was TOP. Je kon gewoon zien dat iedereen het naar zijn zin had. En wij komen zeker nog een keer terug!!!

9

28 aug 2020 – Mevr. Schuit – Spectrum Advies & Design

Hebben hier een heerlijk ongedwongen personeelsuitje gehad, de Westerngames waren ontzettend leuk, veelzijdig en leverden vaak hilarische taferelen op, ook het Quad rijden was erg leuk… goede begeleiding, vriendelijk personeel en voortreffelijk eten. Kortom: een echte aanrader als je een goed geslaagd personeelsuitje wilt hebben, maar ook een familiedag of vriendengroep etc. kan hier uitstekend terecht… Chapeau team van de Westernboerderij !!!

9

16 augustus 2020 – Mevr. Feenstra

Super gezellige middag gehad op de Westernboerderij. Zeer gastvrij ontvangen, al het personeel was vriendelijk en op een fijne manier amicaal. Voelde me echt welkom daar. Ik hoop dat ze nog heel lang zo doorgaan, wij komen zeker nog een keer terug.


10 augustus 2020 – Mevr. Hulstein – bedrijf

Quad en perslucht schieten arrangement was een geweldige ervaring. Omdat het zo warm was kregen we bij de activiteiten allemaal flesje water mee. Het eten was van zeer goede kwaliteit. Erg ruime keus in salades en vlees. Sanitair schoon. Personeel vriendelijk. Wij waren met 8 volwassenen, we zouden het iedereen aanraden om hier heen te gaan.

10

2 augustus 2020 – Mevr. Frese

Hele leuke dag voor alle leeftijden. Prima eten en drinken. Je voelt je echt welkom en ook de persoonlijke benadering doet heel erg leuk aan. De jongens en meiden hebben er zelf ook lol in dat merk je. Zeker voor families aan te bevelen.

8

2 augustus 2020 – Mevr. Hoek

We hebben een heerlijke dag gehad, personeel uitermate vriendelijk en onbeperkt lekker eten en drinken. Er is voor jong en oud genoeg te beleven. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan.

10

26 juli 2020 – Dhr. Ars

Deze actie overtrof onze verwachting. Enthousiaste en ervaren begeleiders, uitstekend buffet en hapjes tussendoor. Wij kwamen niets tekort en gingen zeer tevreden huiswaarts. Dit is echt een aanrader.

10

12 juli 2020 – Mevr. Jong-Teelen

Voor alle leeftijden een verrassend gezellige en ontspannende middag vol leuke activiteiten.

9

4 juli 2020 – Mevr. Kuster

Fijne service en top kinderfeesten gehad!

9

26 juni 2020 – Mevr. Thans – België

Voor groot en klein, oud en jong…er is ZEKER iets voor elke leeftijd. Zeer vriendelijk personeel, leuke activiteiten, lekker eten,….GEWOON DOEN!!!!! Zeer fijn om familie/vriendenbanden weer aan te spannen Wij gaan ZEKER terug!!!!!

10