groepsuitjes specialist van Gelderland

Dé specialist voor zakelijke en particuliere groepsuitjes

Wij bieden u kant-en-klare arrangementen voor bedrijven en particuliere groepen, het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Een voorbeeld van een compleet verzorgd arrangement, is het complete Westernarrangement, dit is de topper van de Westernboerderij. Dit complete arrangement inclusief drankjes kost slechts 68,- voor 5 uur plezier! Bekijk het arrangement.

Tip: Complete westernarrangement

Alles op één locatie

Verschillende activiteiten op verschillende locaties is een tijdrovende bezigheid, terwijl de tijd kostbaar is. De planning loopt dan al snel anders dan gedacht. De Westernboerderij heeft eten, drinken, vermaak en overnachten op 1 unieke locatie. De grote (verwarmde) binnen locatie is altijd een zorg minder in geval van slecht weer. Het buiten terrein is totaal 6 hectare groot en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

Alles voor tevreden gasten

Het jaarlijkse uitje organiseren en iedereen tevreden houden? Dat is de uitdaging van iedere organisator! De Westernboerderij heeft al veel tevreden gasten mogen ontvangen, een 8,5 als rating op facebook en vele mooie reviews kunt u nu bekijken.

Bekijk reviews

Scootertour

Mensen een leuke tijd bezorgen

Het team van de Westernboerderij wordt aangestuurd door Richard Niels. Hij en zijn vrouw Anneke zijn sinds 2008 eigenaar van het complex en hebben sindsdien hard gewerkt aan het uitbreiden van het aanbod, kwaliteit en promotie. Mensen een leuke tijd bezorgen en de Westernboerderij verder door ontwikkelen tot een begrip in de regio is het uiteindelijke doel. Steeds meer particulieren en bedrijven weten inmiddels de Westernboerderij te vinden.

Richard Niels: “We doen iedere keer weer ons uiterste best voor een geslaagd uitje. Om alles in goede banen te leiden werk ik nauw samen met ons team. Ilona en Jamie zijn veelal het eerste aanspreekpunt wanneer u contact met ons opneemt. Zij verzorgen de offertes,  programma’s op maat en de reserveringen. Zij staan dagelijks voor uw aanvraag klaar. Daarnaast bestaat ons team uit activiteitenbegeleiders, horecamedewerkers, de keuken- en schoonmaakbrigade en de mensen van de groenvoorziening en onderhoud. Met z’n allen doen we iedere keer weer ons uiterste best om uw uitje tot een geslaagd uitje te maken!”

De geschiedenis van de Westernboerderij

De eersten pentekening dateert uit 1721 van Maximileaan de Raet, hierop is Huis de Baerle te zien met stallen. Echter is er van het Kasteeltje is niets terug te vinden, het huis en stallen bestaan nog steeds en zijn gemeentelijk monument. Destijds was het een boerderij met wat vee en gewassen, in de jaren 20 is de Baerle gekocht door de familie Hoogveld uit de Betuwe. Het gezin wilde in de Liemers boomgaarden aanleggen en fruit verkopen. Zo gezegd, zo gedaan, echter zoon Jan had een hobby, paarden! Deze hobby nam steeds serieuzere vormen aan en uiteindelijk moesten de boomgaarden wijken voor graslanden voor de paarden. In 1972 is er de eerste overdekte manege gebouwd van de regio. De opening werd door de burgermeester te paard verricht. Begin jaren 90 ontstond er het eerste contact tussen Jan Hoogveld en de familie Niels uit Doesburg. De dochter van de familie Niels had eveneens de hobby pony’s en paarden en begon met lessen op de manege van Jan Hoogveld. Jan was vrijgezel, kwam al op leeftijd en kon al het werk op de manege niet meer goed aan alleen. Langzamerhand kwam er hulp van verschillende kanten en ook Doreen en Trees Niels hielpen Jan bij de manege met allerlei hand en span diensten. Op een gegeven ogenblik vroeg Jan Hoogveld aan Peter Niels of hij de manege niet wilde kopen voor zijn dochter Doreen.

De Manege werd gekocht en opgeknapt, de lessen waren goed gevuld en de kantine ook! De familie Niels was ook de uitbater van de IJsselhoeve in Doesburg. De link met horeca en manege was al redelijk snel gemaakt en in 1999 werd de grote schuur omgebouwd tot Saloon voor groepen. Een stuk buiten terrein werd klaargemaakt voor de activiteiten programma’s en de Westernboerderij was een feit. In 2008 heeft Richard Niels, de zoon van Peter & Trees Niels de Westernboerderij gekocht en verder uitgebouwd tot een bekende en alom gewaardeerde locatie voor groepen. Sinds 2016 zijn er ook mogelijkheden om te overnachten in heuse tipi’s, tenten met een kampvuur.

Wilt u langskomen voor een afspraak? Neem contact met ons op.
0316 200 200

Wilt u dit ook een keer beleven?

Wij verwelkomen u graag op de Westernboerderij, waar u kennis maakt met onze gastvrije medewerkers en mooie, sfeervolle locatie.

Tot ziens!

De Westernboerderij, de groepsuitjes specialist van Gelderland!

Richard & Anneke Niels en medewerkers.

0316 200 200