groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Personeelsfeest met overnachting

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een personeelsfeest met overnachting in Western stijl boekt u bij de Westernboerderij. Is het dit keer aan u om het personeelsfeest te organiseren en wilt u dit keer écht uitpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de Westernboerderij vindt u een groot aanbod aan activiteiten en arrangementen voor jong en oud. U vindt op onze locatie alles voor een geslaagd personeelsfeest. Naast vele activiteiten, bieden wij ook de mogelijkheid om te overnachten. Kom naar de Westernboerderij en dan zorgen wij dat uw personeelsfeest onvergetelijk wordt.

Bij een uniek personeelsfeest hoort een overnachting geheel in Western stijl

Uw Westernbeleving nog even doorzetten na de activiteit? Boek dan een overnachting in een van onze tipi’s! Met onze tipi’s waant u zichzelf in het Wilde Westen. Onze tipi’s zijn geschikt om zowel in de wintermaanden als zomermaanden te boeken en zijn geschikt voor maximaal 50 personen. Wij zorgen dat de tenten voor u klaar staan, waardoor u alleen uw kussen en slaapzaak mee hoeft te nemen. Komt u met meer dan 50 personen? Dan regelen wij extra overnachtingsmogelijkheden in tenten.

Kies voor een unieke overnachting

Benieuwd naar onze activiteiten en arrangementen? Bekijk ons aanbod online. Onze locatie is 365 dagen per jaar geopend. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag uw personeelsfeest met overnachting op maat organiseren? Kom dan gezellig langs op onze locatie. Dan vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. Ook telefonisch staan wij u graag te woord wanneer u belt naar 0316 200 200. Alvast een kijkje nemen op onze Westernboerderij? Bekijk dan onze online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ