groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuildingsactiviteiten

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Leuke outdoor teambuildingsactiviteiten boekt u bij Westernboerderij. Leer collega’s van een andere kant kennen door middel van leuke spellen en activiteiten in Western stijl. Na afloop van de teambuildingsactiviteiten geniet u gezamenlijk van een heerlijk Western grill buffet. Heeft u speciale wensen voor de activiteiten die u bij ons wilt ondernemen? Het is ook mogelijk om bij ons een activiteitenarrangement op maat te laten samenstellen. Uw wensen en behoeften staan hierbij voorop. Ook wanneer u bij ons wilt blijven overnachten, bent u bij ons van harte welkom!

Een arrangement samenstellen voor uw outdoor teambuildingsactiviteiten

U kunt uw arrangement laten samenstellen uit diverse outdoor teambuildingsactiviteiten. Voorbeelden zijn een geblinddoekte collega een quadparcours of survivalparcours laten afleggen, in teams touwtrekken, een schilderij maken en nog veel meer. Plezier is zeker gegarandeerd! Dankzij onze indoorlocatie bent u ervan verzekerd dat uw activiteiten altijd doorgaan, ook bij slecht weer. Na uw activiteitenprogramma zijn er drankjes aan de bar en warme broodjes met kruidenboter. Vervolgens geniet u gezamenlijk van een uitgebreid Western grillbuffet en een dessert, met een kop koffie en een lekkere bonbon. De prijs van dit programma is afhankelijk van de gekozen activiteiten en het aantal personen, maar hierover vertellen we u natuurlijk graag meer.

Outdoor teambuildingactiviteiten met overnachting

Wilt u uniek en avontuurlijk overnachten op onze locatie? In onze tipi’s overnacht u geheel in Western stijl. Onze tipi’s zijn geschikt voor maximaal 10 personen en beschikken over verwarming en een koelkast. De tipi’s zijn te boeken tot 50 personen. Is uw groep groter dan 50 personen? Geen enkel probleem! Wij zorgen voor extra overnachtingsmogelijkheden tot maximaal 100 personen. In het hoogseizoen is overnachten alleen mogelijk in combinatie met onze activiteiten. Wilt u naast outdoor teambuildingsactiviteiten dus ook een overnachting boeken? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.

Neem contact op met de Westernboerderij

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe u uw dag met outdoor teambuildingsactiviteiten wilt invullen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook benaderen. Op werkdagen kunt u telefonisch contact opnemen via 0316 – 200200 tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Neem alvast een kijkje op de Westernboerderij tijdens de online tour.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ