groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuildingsactiviteiten Didam

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Leuke outdoor teambuildingsactiviteiten boekt u bij Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem. Leer collega’s van een andere kant kennen door middel van leuke spellen en activiteiten in westernstijl. Na afloop van de teambuildingsactiviteiten geniet u gezamenlijk van een heerlijk westerngrillbuffet. Heeft u speciale wensen voor de activiteiten die u bij ons wilt ondernemen? Het is mogelijk om bij ons een activiteitenarrangement op maat te laten samenstellen. Uw wensen en behoeften staan hierbij voorop. Ook wanneer u bij ons wilt blijven overnachten, bent u van harte welkom.

Een arrangement samenstellen voor outdoor teambuildingsactiviteiten nabij Arnhem

U kunt uw arrangement laten samenstellen uit diverse outdoor teambuildingsactiviteiten in de buurt van Arnhem. Voorbeelden zijn een geblinddoekte collega een quadparcours of survivalparcours laten afleggen, in teams touwtrekken, een schilderij maken en nog veel meer. Plezier is gegarandeerd! Dankzij onze indoorlocatie bent u ervan verzekerd dat uw activiteiten altijd doorgaan, ook bij slecht weer. Na uw activiteitenprogramma zijn er drankjes aan de bar en warme broodjes met kruidenboter. Vervolgens geniet u gezamenlijk van een uitgebreid westerngrillbuffet en een dessert, met een kop koffie en een lekkere bonbon. De prijs van dit programma is afhankelijk van de gekozen activiteiten en het aantal personen, maar hierover vertellen we u natuurlijk graag meer.

Outdoor teambuildingactiviteiten met overnachting in de buurt van Arnhem

Wilt u uniek en avontuurlijk overnachten op onze locatie? In onze tipi’s overnacht u geheel in westernstijl. Onze tipi’s zijn geschikt voor maximaal tien personen en beschikken over een verwarming en koelkast. De tipi’s zijn te boeken tot 50 personen. Is uw groep groter dan 50 personen? Geen enkel probleem! Wij zorgen voor extra overnachtingsmogelijkheden tot maximaal 100 personen. In het hoogseizoen is overnachten nabij Arnhem alleen mogelijk in combinatie met onze teambuildingsactiviteiten. Wilt u naast outdoor teambuildingsactiviteiten ook een overnachting boeken? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om een teambuildingsweekend te organiseren.

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe u uw dag in de buurt van Arnhem met outdoor teambuildingsactiviteiten wilt invullen! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook benaderen. Op werkdagen neemt u telefonisch contact op via 0316 – 200200 tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ