groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Binnenactiviteiten in Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Voor een dagje uit met leuke binnenactiviteiten komt u naar de Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem in Gelderland! U kiest uit diverse activiteiten en arrangementen. Voor elke gelegenheid en doelgroep vindt u wel een geschikt arrangement! Naast onze voorgestelde arrangementen bent u ook vrij uw eigen arrangement vol met indoor activiteiten samen te stellen bij ons in Gelderland. U neemt hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Binnenactiviteiten in Gelderland tijdens een specifieke gelegenheid

De binnenactiviteiten van de Westernboerderij in Gelderland garanderen u een gezellige dag bij de meest uiteenlopende gelegenheden, ook wanneer het slecht weer is! Wilt u indoor activiteiten plannen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, schoolreisje of jubileum in Gelderland? U vindt bij ons onder andere een groot aanbod aan diverse spelshows. Test de kennis van uw teamleden tijdens een pubquiz of speel het bekende Ik Hou van Holland. Wij bieden u diverse arrangementen aan die worden aangepast aan uw wensen en doelgroep. Bovendien kunt u uit de diverse indoor activiteiten zelf een arrangement samenstellen bij ons in Gelderland.

Vragen over onze activiteiten? Neem contact met ons op!

Bekijk onze brochure voor het volledige aanbod aan binnenactiviteiten bij de Westernboerderij in Gelderland en reserveer vandaag nog de gewenste activiteit! Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl. Heeft u nog vragen over de indoor activiteiten of andere soorten activiteiten die wij u aanbieden in Gelderland? Neem ook dan contact met ons op.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ