groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Tips voor vrijgezellenfeest

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De Westernboerderij heeft voor u alle tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig en sportief dagje waarin u zelf kiest welke activiteiten u onderneemt? Om de dag goed af te sluiten geniet u met iedereen van een heerlijke maaltijd, alles geheel in Westernstijl. Iedere vrijgezel die niet vies is van wat actie, komt naar De Westernboerderij.

Tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Op De Westernboerderij kunt u verschillende arrangementen boeken, die compleet gevuld zijn met alles waar u van houdt. Tips voor vrijgezellenfeesten zijn bijvoorbeeld het kiezen voor een vrijgezellenfeestarrangement en een buffet. Zo kunt u tijdens deze bijzondere dag bijvoorbeeld gaan quad rijden, buksschieten, boogschieten en nog veel meer. Daarna is het tijd voor hapjes en drankjes en is het zelfs mogelijk om te overnachten op onze De Westernboerderij.

Meer tips? Neem contact met ons op!

Neem eens een kijkje op onze website om nog meer tips voor een vrijgezellenfeest te vinden. Wilt u direct een datum vastleggen of heeft u iets niet kunnen vinden op de website? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om, indien gewenst, direct uw reservering te plaatsen.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ