groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Teambuilding opdrachten

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

De leukste teambuilding met overnachting boekt u natuurlijk bij de Westernboerderij. Waan uzelf en u collega’s in het Wilde Weten en leer elkaar beter kennen. Uw teambuilding is op maat samengesteld, zo weet u zeker dat de activiteiten passen bij uw wensen.

Leer uw collega’s beter kennen tijdens teambuilding met unieke overnachting

Verschillende activiteiten op verschillende locaties is een tijdrovende bezigheid. Daar heeft u gelukkig geen last van wanneer u uw teambuilding bij de Westernboerderij boekt. Hier vindt u alles op één locatie. Met ruim zes hectare en een (verwarmde) binnenlocatie, is de locatie zeer geschikt voor het aanbieden van allerlei activiteiten. U kunt uw arrangement laten samenstellen uit diverse outdoor teambuildingsactiviteiten.

Unieke en avontuurlijke overnachting

Na afloop van de activiteiten geniet u gezamenlijk van een heerlijk Western buffet. En wilt u na het eten nog niet naar huis? Dan kunnen u en uw collega’s uniek overnachten in onze tipi’s. Overnachten in Western stijl, dat ervaart u in onze tipi’s. Uitgerust met verwarming en een koelkast kunnen deze tipi’s vrijwel het hele jaar door worden gebruikt. Tot 50 personen kunt u gebruik maken van de tipi’s. Komt u met een grotere groep? Dan regen wij extra overnachtingsmogelijkheden. Vergeet niet om uw kussen en slaapzak mee te nemen, dan zorgen wij dat uw tipi klaar staat voor gebruik!

Wanneer komt u langs om de mogelijkheden te bespreken?

De Westernboerderij is specialist op het gebied van groepsuitjes. Wij organiseren graag uw teambuilding. Laat ons weten wat u wilt ondernemen tijdens deze dag. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken op onze locatie, maar ook telefonisch staat we u graag te woord. U bereikt ons op 0316 – 200200. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze online tour.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ