groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsevenement

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Wanneer u een origineel bedrijfsevenement wilt organiseren, bent u bij de Westernboerderij op de goede plek. Als specialist van groepsuitjes in Gelderland maken wij van elk bedrijfsevenement een succes. Bij ons vindt u een uniek en veelzijdig aanbod. Alle activiteiten kunnen op onze veelzijdige locatie plaatsvinden, en zijn leuk voor jong en oud! Onze activiteiten zijn leuk voor jong en oud. Activiteiten, arrangementen en overnachten: bij de Westernboerderij is alles mogelijk!

Een bedrijfsevenement organiseren is een fluitje van een cent

De Westernboerderij biedt een zeer gastvrije en natuurlijk omgeving. De Westernboerderij is 365 dagen per jaar geopend voor al uw indoor- en outdooractiviteiten. Dankzij onze veelzijdige locatie kunnen wij garanderen dat uw activiteiten en/of arrangement áltijd door gaan. Wanneer u bij ons een bedrijfsevenement organiseert, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Arrangementen op maat gemaakt
  • Centrale ligging, en goede bereikbaarheid
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • 800m2 overdekte en verwarmde binnen locatie
  • Groot aanbod aan activiteiten
  • Uniek overnachten in onze tipitenten

Blijf slapen in onze unieke tipi’s

Uw dag afsluiten in stijl? Blijf dan overnachten in een van onze tipi’s. Onze tipi’s bieden plek voor 50 personen. Vanaf 50 personen zorgen wij voor extra overnachtingsmogelijkheden. Blijft u slapen, neem dan uw slaapzak en kussen mee, dan zorgen wij dat uw tipi’s verder klaar staan. Maak uw bedrijfsevenement compleet en blijf overnachten!

Neem contact met ons op voor advies over het organiseren van uw bedrijfsevenement

Wij nodigen u uit om de sfeer te proeven en te kijken wat de Westernboerderij voor u kan betekenen. Kom gezellig langs op onze locatie, dan vertellen we u graag alles over onze mogelijkheden. Ook kunt u vooraf onze online tour bekijken om een goede indruk te krijgen. Voor al uw vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bel daarvoor naar 0316 200 200. Weet u al precies welke activiteiten wilt ondernemen? Dan kunt u deze ook eenvoudig online boeken.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ