groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bedrijfsfeest met overnachting

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Het leukste bedrijfsfeest met overnachting

Teamuitjes in combinatie met een overnachting boekt u bij de Westernboerderij. Wij zijn hét adres voor een onvergetelijk dagje weg met vrienden, familie of collega’s. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod aan vriendelijk geprijsde arrangementen, waarmee we wat leuks bieden voor jong en oud. Ook als u zoekt naar een unieke overnachting in Western stijl kunt u bij ons terecht.

Teamuitjes met overnachting: een onvergetelijke bedrijfsfeest

Teamuitjes of een bedrijfsfeest met overnachting boekt u natuurlijk bij de Westernboerderij. Waan uzelf met uw collega’s terug in de tijd en onderneem sportieve activiteiten die in het vroegere boeren Western leven dagelijkse koek waren. Denk aan handboogschieten, rijden in een huifkar, bierpulschuiven en buksschieten: bij ons kan het allemaal. Boek een kant-en-klaar arrangement zoals bijvoorbeeld ons complete Westernarrangement of kies ervoor om uw bedrijfsfeest op maatsamen te stellen. Vervolgens wordt deze dag natuurlijk in stijl afgesloten met een heerlijk Western grill buffet en een overnachting in een authentieke tipi tent. Bij ons heeft u de ervaring van uw leven!

Neem contact op voor meer informatie over onze teamuitjes met overnachting

Heeft u zelf ideeën voor uw bedrijfsfeest met overnachting bij onze Westerboerderij? Deel ze met ons en wij proberen u hierin graag tegemoet te komen. Zo stellen we samen met u een bedrijfsuitje op maat samen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200. Wij staan u graag te woord! Wilt u graag een van de arrangementen op onze website boeken? Maak dan direct uw reservering door contact met ons op te nemen. Om een indruk te krijgen van onze Westernboerderij kunt u onze online tour bekijken.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ