groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Bijzondere bedrijfsuitjes

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Voor bijzondere bedrijfsuitjes bent u van harte welkom bij de Westernboerderij. Op de Westernboerderij wanen u en uw collega’s zich in het Wilde Westen. Als specialist op het gebied van groepsuitjes, weten wij ook van uw bedrijfsuitje een bijzondere ervaring te maken. Leer uw collega’s beter kennen tijdens ons teambuilding arrangement of ga de uitdaging aan tijdens diverse andere activiteiten.

Voor bijzondere bedrijfsuitjes bent u hier op de juiste plek

De Westernboerderij is de perfecte locatie voor het organiseren van bijzondere bedrijfsuitjes. Voor bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes bent u hier op de ideale locatie. U vindt bij ons alles onder één dak, zo hoeft u niet naar verschillende locaties tijdens uw bedrijfsuitje én weet u zeker dat uw activiteit altijd door gaat. Kies uit een van onze vele arrangementen en waan u in het Wilde Westen. Of u kiest voor teambuilding, quad rijden, quizzen, zeskampen of survivallen: bij de Westernboerderij heeft u keus uit een tal aan activiteiten!

Bijzondere bedrijfsuitjes op maat gemaakt

Bij de Westernboerderij bieden wij op maat gemaakte arrangementen. Laat ons weten wat u van uw bedrijfsuitje verwacht, dan gaan wij met veel plezier voor u aan de slag. U bent van harte welkom om langs te komen om de sfeer te proeven en te kijken naar de mogelijkheden. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0316 200 200. Wij staan u graag te woord! U kunt alvast een kijkje nemen op onze Westernboerderij door onze online tour te bekijken.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ