groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Een vriendenuitje nabij Arnhem

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

 

Een geslaagd vriendenuitje organiseert u bij de Westernboerderij in Didam, niet ver van Arnhem en Nijmegen. U gaat samen met uw vrienden de strijd aan tijdens diverse leuke activiteiten totdat er een winnaar is. Klinkt dit u als muziek in de oren? Organiseer dan een compleet verzorgd vriendenuitje bij onze accommodatie in de buurt van Arnhem en Nijmegen. Onze deskundige medewerkers heten u en uw vrienden van harte welkom.

Een vriendenuitje vol leuke activiteiten organiseren niet ver van Arnhem en Nijmegen

Ontdek wie de beste scherpschutter is van uw vriendengroep tijdens een ronde persluchtschieten of kleiduiven schieten. Gaat u liever de strijd met elkaar aan om te ontdekken wie de beste coureur is? Besluit dan om te gaan quadrijden op onze uitdagende baan. Het is ook mogelijk om dit geblinddoekt te doen, terwijl een vriend achterop de quad aanwijzingen geeft. Dit is erg goed voor teambuilding binnen uw vriendengroep. Bent u geïnteresseerd in deze activiteiten, of een van de andere mogelijke spellen die wij voor u organiseren? Kom dan gerust eens bij ons langs en geniet van een vriendenuitje vol plezier in de buurt van Arnhem en Nijmegen.

Sluit de dag op een geslaagde manier af

Nadat u de gehele dag de strijd met elkaar bent aangegaan, heeft u vast zin in een hapje en een drankje. Sluit een arrangement af en u geniet gedurende uw vriendenuitje nabij Nijmegen en Arnhem van leuke activiteiten in combinatie met een heerlijk grillbuffet. Terwijl u geniet van de lekkernijen van onze chefs, hebben de winnaars van de dag de tijd om op te scheppen over hun overwinningen. Wilt u de strijd met elkaar aangaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316 – 200200 of door een e-mail te sturen naar info@westernboerderij.nl.

Reserveer nu!

  • MM slash DD slash JJJJ