groepsuitjes specialist van Gelderland
groepsuitjes specialist van Gelderland

Groepsaccommodatie Gelderland

0316 200 200

 

Waarom kiezen voor de Westernboerderij?

✔ Indoor & Outdoor events
✔ Alles op 1 locatie
✔ 15 minuten vanaf Arnhem
✔ Dé groepsspecialist van Gelderland

 

Een bijzondere en leuke groepsaccommodatie in Gelderland waar u een onvergetelijke tijd zult beleven vindt u bij De Westernboerderij. Onze groepsaccommodatie in Gelderland bestaat uit een tipidorp, waar u gegarandeerd een bijzondere ervaring zult beleven. Naast een unieke overnachting, kunt u bij ons ook terecht voor vele activiteiten en arrangementen voor jong en oud.

Groepsaccommodatie met diverse arrangementen, gelegen in Gelderland

Het tipidorp van De Westernboerderij is een zeer bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland. De minicamping is open sinds 2013 en zeer geschikt als groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een onvergetelijk familieweekend. U kunt ook een midweek boeken in ons tipidorp. Eigenlijk is in overleg bijna alles wel mogelijk. Neem gerust contact op met De Westernboerderij en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Bekijk ook onze vele leuke arrangementenom te zien of er iets leuks voor u tussen zit!

Bel ons voor een antwoord op al uw vragen

Wilt u meer weten over de meest bijzondere groepsaccommodatie van Gelderland? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0316 – 200200. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We heten u dan ook graag van harte welkom op onze sfeervolle groepsaccommodatie gelegen in Gelderland.

Reserveer nu!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ